Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
ZENEI KÜLÖNLEGESSÉGEK A KULTÚRKORZÓ 28. HETI PROGRAMJAIN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 09.

Image

Rengeteg érdekes programmal várnak minden érdeklődőt a KultúrKorzó 28. hetén, Székesfehérváron. Július 11-én, pénteken este 20 órától kamarazenei ritkaságokat hallgathatnak a Kálló-Vályi kamarakoncert előadásában. Július 12-én, szombaton Shodeinde Dorka és Csóka Péter mai slágereket ad elő akusztikus köpenybe bújtatva. Ezt követően este 21 órától Dj Susu gondoskodik a jó hangulatról a Varkocs szobornál.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRTÓL WASHINGTONIG - BOROS CSILLA OPERAÉNEKESNŐ HAZATÉRÉSE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 09.
Július 10-én a Szent István Bazilikába várják a zenekedvelőket: a Harmonia Albensis következő fellépője Boross Csilla operaénekesnő és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar lesz. A nemzetközi színpadokon is sikeres Boross Csilla Székesfehérváron született, és itt is kezdte zenei tanulmányait.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRI 17-ESEK - FESTMÉNYKIÁLLÍTÁSSAL EMLÉKEZNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 08.

Fehérvári 17‐esek – Művésztelep 2014‐2018 címmel az első világháborúra emlékező festménykiállítás nyílik a Tiszti klubban július 18-án 15 órakor. A tárlatot Fucsku Sándor vezérőrnagy, az ÖHP parancsnoka és Stencinger Róbert hadtörténész nyitja meg. Az alkotók között van Szakál Antal, Simon M. Veronika és Enyedi Béla és Pocsai Julianna is.
Tovább...
 
Pop Strand - pop szentély Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 07.

Image

Évtizedek óta töretlen lendülettel dübörög a "Turbók Művek" Agárdon. A Pop Strandon generációk buliztak és nőttek fel nyaranta, talán nem is akad a 60 év alatti korosztályban Veszprémtől Budapestig olyan, aki legalább egyszer ne járt volna az elmúlt 37 esztendőben egy jó EDDA, Neoton, Demjén Ferenc vagy éppen R-Go koncerten a Velencei-tó partján lévő "intézményben". Turbók János főszervező az idén is a hazai könnyűzene krémjével szolgál a közönségnek.
Tovább...
 
udatosság, feltöltődés, Everness Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 03.

Image

Tudatosság, egészséges életmód, környezettudatosság, alternatív gyógyászat és tudományok, pszichológia, önismeret, ökológia, gyógynövények, tudatos pénzügyek, több száz négyzetméteres mozgássátor, alkotótábor, művészetek, workshopok, filmvetítések, meditációk, hazánkban fellelhető szaktekintélyek, tudósok, kutatók, oktatók, professzorok előadásai és beszélgetései 6 hektáron, a Balaton partján. Ez az Everness.
Tovább...
 
HÚROKKAL ÉS HANGOKKAL INDUL A HARMONIA ALBENSIS JÚLIUS 3-ÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 02.

Image

Húrokkal és hangokkal nyílik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat: július 3-án a Szent István Bazilikában Vigh Andrea hárfaművész és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertezik, de fiatal operaénekesek és fehérvári vegyeskarok is fellépnek az esten. Az est első felében Albrechtsberger: C-dúr hárfaversenye csendül fel, majd négy fiatal énekművész lép fel Haydn Nelson-miséjével.
Tovább...
 
Székesfehérváron a Trinity College Choir Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 01.
A Vox Mirabilis Kamarakórus meghívására Székesfehérvárra érkezik az Oxfordi Trinity College Choir. A híres angol számos díjat és elismerést kapott már szerte a világban, az utóbbi években vendége volt Európa összes nagyvárosának.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-Ért Nemzetközi Művészkör júliusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 30.

Image

A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2014. július havi programja alább olvasható el.
Tovább...
 
A klasszikus zene és a hungarikumok különleges találkozása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 30.

Image

2014. augusztus 13-19 között ötödik alkalommal rendezik meg a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált (Kaposfestet). A fesztivál ideje alatt , augusztus 18-án szervezik meg a Hungarikumok napját. Ennek érdekessége, hogy Kaposmérőn a Kassai Völgyben hungarikum ételek mellett a világ klasszikus zenei termésének remek darabjait hallgathatják meg az érdeklődők olyan művészek tolmácsolásában, mint Alina Ibragimova, Kelemen Barnabás, Alina Pogostkina, James Boyd vagy Maxim Rysanov.
Tovább...
 
FÚVÓS VARÁZSLAT LESZ SZOMBATON A BELVÁROSBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 27.

Image

A Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekari Egyesület lesz a házigazdája a szombati Fúvószenekari Találkozónak, melynek keretében öt zenekar szórakoztatja az érdeklődőket Székesfehérvár Belvárosában. Szombaton délelőtt 9 és 10 óra között a házigazdák fújnak ébresztőt a városnak, majd a programok délután folytatódnak a vendégzenekarokkal. 4 csoport érkezik Pestszentlőrincről, Várpalotáról, Dunaújvárosból és Budafokról, így a házigazdákkal együtt összesen közel kétszázan zenélnek majd.
Tovább...
 
ZENÉS NYÁRI ESTÉK A PELIKÁN UDVARBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 27.

Image

Idén is zenés nyári estéknek ad otthont a Pelikán Udvar júliusban. Július 1-jén Csákányi Eszter zenés estjét láthatják az érdeklődők Akit az istenek szeretnek címmel, majd július 3-án és július 8-án Kulka János lép fel sanzonokkal. Szintén két alkalommal láthatja a közönség a Micsoda útjaink vannak című produkciót Cseh Tamás dalokkal, Váradi Eszter Sárával és Keller Jánossal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4280 - 4290 / 6215